Nyilvántartásba vételi szám: E-001308/2015

Ajánlás - Révay Adrienn

adriennÚgy döntöttem, hogy – csaknem 15 év közszolgálat után – nemcsak munkahelyet, hanem szakmát is váltok. Elkezdtem a lehetőségek keresését, tanfolyamokat böngésztem, amikor is rátaláltam az Alfa-Kapos Kft. Salgótarjánban induló kézápoló-műkörömépítő tanfolyamára. Nagy izgalommal és elszántsággal jelentkeztem a képzésre, melynek indulása februárjában volt. Már az első perctől tudtam, hogy szeretném ezt az új szakmát a lehető legjobban megtanulni. Célom az OKJ-s szakmai vizsga volt. Az Alfa-Kapos Kft. által szervezett tanfolyamon mindössze 9 hét alatt – a tanfolyam részeként kapott saját tanulóanyagokkal - elsajátítottam a kézápolás és műkörömépítés technikáit, elméleti és gyakorlati tudnivalóit. Lehetőségünk volt díszítő tanfolyamon való részvételre is, melyről oklevelet kaptunk. A tanfolyam zárását követően május elején sikeres OKJ-s vizsgát tettem. A tanfolyamon olyan tudás birtokába kerültem – nem kis hála a fantasztikus oktatónknak, Kerekné Balázs Juditnak -, melyet azóta is új munkámként gyakorolok nap mint nap.
Talán mindenkinek egy kis bíztatást adhatok azzal, hogy érdemes váltani, újat tanulni, vagy csak tovább tanulni az esetleg már otthon gyakorolt szakmát, mert egy új szakképesítés megszerzésével új lehetőségek nyílnak meg mindenki számára.
Köszönöm az Alfa-Kapos Kft-nek, hogy tanfolyamaikkal lehetőséget biztosítanak vidéken is egy használható, értékes szakma megszerzésére.
További munkátokhoz sok sikert és sok-sok elégedett „diákot” kívánok!

Szviták-Révay Adrienn
(Salgótarján)

Vissza a tanfolyami adatlapra!