Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében.

Kérjük, engedélyezze a látogatáselemzést („Statisztika”), hogy hatékonyabban tudjuk fejleszteni szolgáltatásunk, illetve engedélyezheti az érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítését támogató („Közösségi média és marketing”) sütiket is. Amennyiben a későbbiekben mégsem szeretne a http://www.alfakapos.hu/ weboldalunkról sütiket fogadni, akkor használhatja ezt az eszközt arra, hogy kikapcsolja a választott kategóriákat.

Tájékoztatjuk, hogy a választás eltárolásához egy cookie-t kell használnunk, hogy legközelebb is emlékezzünk, ha ebben a böngészőben nyitja meg weboldalunkat.

Az alábbiakban szabályozhatja a sütiket:

Funkcionális sütik
Ezek a cookie-k növelik az oldal funkcionalitását azáltal, hogy néhány információt tárolnak az Ön beállításairól. Ilyen például a weboldalon kitöltött adatok megőrzése.

Statisztikai sütik
Ezek a cookie-k segítenek bennünket abban, hogy értékeljük weboldalunk teljesítményét, fejlesszük a tapasztalatok alapján az Ön felhasználói élményét.

Közösségi média és marketing sütik
Az Ön böngészési szokásaira, érdeklődési körére vonatkozó adatokat gyűjtő - jellemzően harmadik féltől származó – sütik, amelyek a személyre szabott reklámok megjelenítését teszik lehetővé.

Részletek a Cookie-k kezeléséről...

Cukrász OKJ-s tanfolyam

/static/images/3/courses/Cukrász OKJ-s tanfolyam-31.jpg

OKJ-s szám: 34 811 01
Nyilvántartásba vételi száma: E-001308/2015/A022

 

Ismerkedjen meg a cukrász képzéssel és a szakmára jellemző feladatkörrel!

A képzésünket sikeresen teljesítő hallgató képes lesz cukrászati félkész és késztermékek, tartós gyümölcskészítmények előállítására. Elvégzi az egyszerű díszítéseket, fagylaltot, fagylaltkelyhet, pohárkrémet készít. Munkája során uzsonna- és, diabetikus süteményeket, tányérdesszerteket, bonbonokat készít. Ismeretei alapján tudja, hogy mik a sütés paraméterei, ellenőrzi a sütés folyamatát. Betartja és betartatja a munkavédelmi, higiéniai és az élelmiszerbiztonsági előírásokat.

A képzés során elsajátított ismereteivel hagyományőrző magyar cukrászati termékeket készít, díszít. Változatos munkakörében nem csak általános cukrász termékeket állít elő, hanem az egyedi igényekhez, alkalmakhoz, rendezvényekhez igazodva tehetségét is megmutathatja. Feladatai közé tartozik a cukrászati készítményeket tárolása, a cukrászati termékek minőségének ellenőrzése. Szükség esetén felveszi a rendeléseket és terméket ajánl a vásárlónak. Esetenként kereskedelmi marketing tevékenységet folytat.

 

A szakmai képzettség birtokában az alábbi pozíció(k)ban helyezkedhet el:

- Süteménykészítő
- Tortakészítő
- Fagylaltkészítő
- Marcipánfigura készítő
- Karamell dísz készítő
- Bonbonkészítő

 

Válasszon várost, majd küldje el érdeklődését/jelentkezését, hogy mielőbb részt vehessen képzésünkön.

 

A szakmacsoporthoz kapcsolódóan kínálatunkban az alábbi képzések állnak rendelkezésére:

Diétás szakács
- Pincér
- Szakács
- Vendéglátó eladó
- Idegenvezető