Nyilvántartásba vételi szám: E-001308/2015

Diétás szakács OKJ-s tanfolyam

/static/images/3/courses/138.jpg

OKJ-s szám: 35 811 03
A képzés partnercégünk, a 2007 Kapos Felnőttképző Kft. szervezésében valósul meg, nyilvántartásba vételi száma: E-001308/2015/A023

 

Ismerkedjen meg a diétás szakács képzéssel és a szakmára jellemző feladatkörrel!

A képzésünket sikeresen teljesítő hallgató képes lesz megtervezni és előállítani a különböző korcsoportok részére olyan ételeket, amelyek a megfelelő tápanyagszükségletet tartalmazza az egészséges életmódhoz, vagy a szükséges diétához. Ételkészítés során figyelembe veszi a felhasznált alapanyagok tápanyagértékét és a tápanyagveszteséget. Feladata, hogy összehangolja a napi étkezések számát, a felszolgált ételek változatosságát az egészséges táplálkozás előírásai mellett. Munkájához hozzátartozik, hogy nem csak fogyókúrás, vegetáriánus étrendeket, de a különféle betegségben „szenvedőknek” (cukor, máj, epebeteg, magas vérnyomásos betegek) is ajánlani tud megfelelő étrendet.

A diétás szakács képzés a szakács előképzettségre épül, amelyet megtalálhat képzési kínálatunkban.

 

A szakmai képzettség birtokában az alábbi pozíciókban helyezkedhet el:

- Diétás szakács
- Étkezdei szakács
- Grill szakács
- Gyermekélelmezési szakács
- Hajószakács
- Hidegkonyhai szakács
- Közétkeztetési szakács
- Kukta
- Melegkonyhai szakács
- Pizzakészítő szakács
- Segédszakács

 

Válasszon várost, majd küldje el érdeklődését/jelentkezését, hogy mielőbb részt vehessen képzésünkön.

 

A szakmacsoporthoz kapcsolódóan kínálatunkban az alábbi képzések állnak rendelkezésére:

Cukrász
- Pincér
- Szakács
- Vendéglátó eladó
- Idegenvezető