Nyilvántartásba vételi szám: E-001308/2015

Diétás szakács OKJ-s tanfolyam

/static/images/3/courses/138.jpg

OKJ 35 811 03 - A tanfolyam felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: E-001308/2015/A023

Ismerkedjen meg a diétás szakács képzéssel és a szakmára jellemző feladatkörrel!

A képzésünket sikeresen teljesítő hallgató képes lesz megtervezni és előállítani a különböző korcsoportok részére olyan ételeket, amelyek a megfelelő tápanyagszükségletet tartalmazza az egészséges életmódhoz, vagy a szükséges diétához. Ételkészítés során figyelembe veszi a felhasznált alapanyagok tápanyagértékét és a tápanyagveszteséget. Feladata, hogy összehangolja a napi étkezések számát, a felszolgált ételek változatosságát az egészséges táplálkozás előírásai mellett. Munkájához hozzátartozik, hogy nem csak fogyókúrás, vegetáriánus étrendeket, de a különféle betegségben „szenvedőknek” (cukor, máj, epebeteg, magas vérnyomásos betegek) is ajánlani tud megfelelő étrendet.

A diétás szakács képzés a szakács előképzettségre épül, amelyet megtalálhat képzési kínálatunkban.


Ha szeretné megtudni mi mindent sajátíthat még el képzésünk során, akkor küldje el jelentkezését, hogy mielőbb megkezdődjön felkészítése.

A diétás szakács képzés gyakorlatorientált OKJ-s tantermi oktatásban elérhető az ország számos pontján, amely így lehetőséget biztosít Önnek, hogy az otthonához legközelebb eső helyszínen végezze tanulmányait.