Nyilvántartásba vételi szám: E-001308/2015

Élelmiszer-, vegyiáru eladó + Boltvezető OKJ-s tanfolyam (kettő az egyben)

/static/images/3/courses/154.jpg

OKJ 31 341 05 +  OKJ 35 341 01 - A tanfolyam felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: E-001308/2015/A008 (eladó) és E-001308/2015/A003 (boltvezető)

Ismerkedjen meg kereskedelmi képzésünkkel és a szakmára jellemző feladatkörrel!

A képzésünket sikeresen teljesítő hallgató élelmiszer és vegyiáru eladói munkát végezhet, valamint létre hozhat kisvállalkozást, melyet működtethet és szükség esetén meg is szüntethet. Kereskedelmi munkája során képes megszervezni és lebonyolítani a beszerzéssel, valamint az értékesítéssel kapcsolatos feladatokat. Ellátja az üzlet szabályszerű üzemeltetésével kapcsolatos tevékenységeket. A képzésen elsajátított tudásanyag birtokában képes lesz felmérni a vállalkozásának társadalmi, gazdasági környezetét, alkalmazni a szükséges marketing eszközöket. A munkakörében irányítja, szervezi és ellenőrzi az üzlet működését.

A bolti eladói végzettséggel már rendelkezőknek lehetőségük van, csak a boltvezetői ráépülés teljesítésére is. Feltételekről érdeklődjön képzési referenseinknél.


Ha szeretné megtudni mi mindent sajátíthat még el képzésünk során, akkor küldje el jelentkezését, hogy mielőbb megkezdődjön felkészítése.

Az élelmiszer-, vegyiáru eladó + boltvezető képzés az ország számos településéről elérhető, amely így lehetőséget biztosít Önnek, hogy saját választása szerint végezze tanulmányait.