Nyilvántartásba vételi szám: E-001308/2015

Fodrász OKJ-s tanfolyam

/static/images/3/courses/56.jpg

OKJ 54 815 01 - A tanfolyam felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: E-001308/2015/A009

Ismerkedjen meg a fodrász képzéssel és a szakmára jellemző feladatkörrel!

A képzésünket sikeresen teljesítő hallgató képes lesz a felhalmozott ismereteket a gyakorlatba átültetni. A foglalkozása gyakorlása során a vendég kívánságának figyelembevételével az egyéniségének, külső jegyeinek, életkorának és az aktuális divatirányzatnak, alkalomnak megfelelő frizurát és hajszínt javasol, készít. Feladatai közé tartozik, a kívánt frizurához való előkészülés, hajmosás, masszázs, hajápoló szerek alkalmazása, pH érték helyreállítása, hajproblémák kezelése, festés a megfelelő anyagokkal, színezés, stb. A fodrász női, férfi és gyerek hajvágást is végez. Munkája során szakszerűen használja a fodrász kellékeket és ügyel a biztonsági előírások betartására. Ismeretei alapján figyelembe veszi az aktuális divatirányzatokat, trendeket, fazonokat és eszerint alakítja ki a vendég hajviseletét. A fodrász munkakörhöz elengedhetetlen, hogy folyamatosan bővítse tudását, mivel csak így lehet naprakész a divatirányzat elvárásaival szemben támasztott követelményekkel.


Ha szeretné megtudni mi mindent sajátíthat még el képzésünk során, akkor küldje el jelentkezését, hogy mielőbb megkezdődjön felkészítése.

A fodrász képzés az egész ország területéről elérhető, amely így lehetőséget biztosít Önnek, hogy saját igényei szerint válasszon helyszínt.