Nyilvántartásba vételi szám: E-001308/2015

Gyógypedagógiai segítő munkatárs OKJ-s tanfolyam

/static/images/3/courses/79.jpg

OKJ 54 140 01 - A tanfolyam felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: E-001308/2015/A010

Ismerkedjen meg a gyógypedagógiai segítő munkatárs képzéssel és a szakmára jellemző feladatkörrel!

A képzésünket sikeresen teljesítő hallgató képes lesz, hogy közreműködjön a gyógypedagógiai és pedagógiai munkák előkészítésében, részt vegyen a tanórai és azon kívüli foglalkozások megszervezésében, lebonyolításában. A fogyatékos személyek körében ellátja a nevelési, oktatási, fejlesztési és képzési feladatokat. Szakirányú végzettséggel rendelkező vezetők irányítása mellett ellát néhány fogyatékos-specifikus, valamint gyógypedagógiai asszisztensi feladatot. Munkája során felügyeli az egyes tanulók, vagy egész csoportok működését. Szükség esetén gondozási feladatokat lát el és elsősegélyt nyújt. A munkaterületéhez tartozó adminisztrációs feladatokat teljesíti, közreműködik az intézményi szintű tevékenységek ellátásában.


Ha szeretné megtudni mi mindent sajátíthat még el képzésünk során, akkor küldje el jelentkezését, hogy mielőbb megkezdődjön felkészítése.

A gyógypedagógiai segítő munkatárs képzés az ország számos pontján elérhető, amely így lehetőséget biztosít Önnek, hogy saját választása szerint, az adott településen végezze tanulmányait.