Gyógy- és sportmasszőr tanfolyam OKJ 54 726 01 - Tatabánya

/static/images/3/courses/50.jpg

Ismerkedjen meg a gyógy- és sportmasszőr képzéssel és a szakmára jellemző feladatkörrel!

A képzésünket sikeresen teljesítő hallgató munkája során felméri a beteg/vendég állapotát, érdeklődik a panaszairól és ennek megfelelően készíti elő a kezelést. A masszázsnak több formáját is használja, mint például svédmasszázs, kötőszöveti masszázs, szegment masszázs, sport- és frissítő masszázst. A vendégen szükségszerűen, hidro- és balneoterápiás kezelést, vezetett passzív kimozgatást és gépi masszázst végez. Az eseti mozgásbeszűkülést okozó, vagy azt követő fájdalmat vizsgálja és ezeken a területeken speciális masszázskezeléseket végez, passzív mobilizációs technikákat alkalmaz. Adminisztrálja munkáját.


Ha szeretné megtudni mi mindent sajátíthat még el képzésünk során, akkor küldje el jelentkezését, hogy mielőbb megkezdődjön felkészítése.

A gyógy- és sportmasszőr képzés elérhető az ország számos pontjáról, amely így választási módot biztosít Önnek, hogy saját igényei szerint válasszon képzési helyszínt tanulmányaihoz.


„FIGYELEM! A felnőttképzési törvény módosítások június 12-i hatályba lépése az OKJ-s szakmai tanfolyamok kötelező hatósági engedélyeztetését írják elő. Az engedélyeztetési eljárást június 3-án elindítottuk. Az alábbiakban látható képzések partnercégünk, a Kapos Bróker Kft. Felnőttképzési törvény szerint már engedélyeztetett tanfolyami kínálatát mutatják be. Hatósági engedélyszám Kapos Bróker/ E-000781/2014."

Képzési forma