Nyilvántartásba vételi szám: E-001308/2015

Gyakorló mentőápoló OKJ-s tanfolyam

/static/images/3/courses/132.jpg

OKJ 54 723 01 - A tanfolyam felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: E-001308/2015/A029

Ismerkedjen meg a gyakorló mentőápoló képzéssel és a szakmára jellemző feladatkörrel!

A képzésünket sikeresen teljesítő hallgató munkakörében képes lesz, az eseti mentések során és az ahhoz szükséges eszközöket karbantartani, a helyszínt biztosítani, fizikális és eszközös betegvizsgálatot, megfigyelést végezni. A sürgősségi esetekben az orvos és mentőtiszt utasításai mellett, a mentési feladatok ellátására. Feladataihoz tartozik a szállítóeszközöknél a beteg rögzítése és mozgatása. Részt vesz a mentésszervezési, mozgóőrségi feladatok ellátásában, valamint az esetleges katasztrófa helyzetek és tömeges balesetek felszámolásában. A képzésen elsajátított tudásanyag alapján figyelembe veszi az eltérő életkorú betegek ápolási szükségleteit, ápolási diagnózist állít fel és munkáját mindig az előírások szerint végzi, dokumentálja.


Ha szeretné megtudni mi mindent sajátíthat még el képzésünk során, akkor küldje el jelentkezését, hogy mielőbb megkezdődjön felkészítése.

A gyakorló mentőápoló képzés az ország számos pontján elérhető, amely így lehetőséget biztosít Önnek, hogy a választott városban végezze tanulmányait.