Nyilvántartásba vételi szám: E-001308/2015

Kézápoló és műkörömépítő OKJ-s tanfolyam

/static/images/3/courses/10.jpg

HALLGATÓI VÉLEMÉNYEK

adriennÚgy döntöttem, hogy – csaknem 15 év közszolgálat után – nemcsak munkahelyet, hanem szakmát is váltok. Elkezdtem a lehetőségek keresését, tanfolyamokat böngésztem, amikor is rátaláltam az Alfa-Kapos Kft. Salgótarjánban induló kézápoló-műkörömépítő ...

Szviták-Révay Adrienn

OKJ 32 815 01 - A tanfolyam felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: E-001308/2015/A011

Ismerkedjen meg a kézápoló és műkörömépítő képzéssel és a szakmára jellemző feladatkörrel!

A képzésünket sikeresen teljesítő hallgató tudatában lesz annak, hogy a vendég kezének adottságait felmérje és megállapítsa, milyen előkészületi lépéséket tegyen meg a kívánt cél eléréséhez. Meggyőződik arról, hogy nincs a szolgáltatást kizáró körülmény. A felmérést követően és az ügyfél kívánságát figyelembe véve, megtervezi a szolgáltatást. Munkája során a természetes köröm felületére műkörmöt épít. Elvégzi a klasszikus, a francia, vagy a japán manikűrt annak speciális eszközeivel és anyagaival. Paraffinos ápolást végez a vendég kezén. Ezeken felül SPA-kezelést, masszírozást lát el. Elvégzi a természetes köröm díszítését. Feladataihoz tartozik, hogy tanácsot adjon a kéz otthoni ápolására és felhívja a vendég figyelmét az otthon is használható ápolószerekkel kapcsolatban. Ehhez szinten tartó termékeket is ajánl, értékesít.


Ha szeretné megtudni mi mindent sajátíthat még el képzésünk során, akkor küldje el jelentkezését, hogy mielőbb megkezdődjön felkészítése.

A kézápoló és műkörömépítő képzés az ország számos városában elérhető, amely így lehetőséget biztosít Önnek, hogy saját igényei szerint válassza ki a legközelebbi helyszínt tanulmányaihoz.

 

Tanfolyamainkon szakképzett és többéves szakmai tapasztalattal rendelkező oktatóink segítik Önt tanulmányai elsajításában.
Oktatóinkat ide kattintva tekintheti meg.