Nyilvántartásba vételi szám: E-001308/2015

Sportoktató OKJ-s tanfolyam

/static/images/3/courses/69.jpg

OKJ 31 813 01 - A tanfolyam felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma sportágak szerint: 
E-001308/2015/A048 (Úszás), E-001308/2015/A046 (Testépítő és Fittnes), E-001308/2015/A040 (Aerobik)

Ismerkedjen meg a sportoktató képzéssel és a szakmára jellemző feladatkörrel!

A képzésünket sikeresen teljesítő hallgató munkája során célirányosan, szükség szerint magasabb képesítésű szakember segítségével megtervezi, szervezi és irányítja a sportolók, csapatok felkészítését és versenyeztetését. Munkája során megtanítja az adott sportágra jellemző alapvető technikai, taktikai és játékrendszeri szabályokat. A technikai elemeket az egyéni adottságok figyelembevétele mellett oktatja. Segíti a sportolót a célkitűzésének elérésében és tudatosítja benne az edzésfeladatok jelentőségét. Részt vesz a sportágspecifikus képességek fejlesztésében, a tanítványok sportteljesítményének növelésében. Feladata, hogy szerepet vállaljon a tanítványok nevelésében és felkészítésében érintett szereplők kiválasztásában. Közreműködik a tehetséggondozással kapcsolatos folyamatokban.


Ha szeretné megtudni mi mindent sajátíthat még el képzésünk során, akkor küldje el jelentkezését, hogy mielőbb megkezdődjön felkészítése.

A sportoktató képzés az ország számos pontján elérhető, amely így lehetőséget biztosít Önnek, hogy saját igényei szerint a választott településről végezze tanulmányait.