Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében.

Kérjük, engedélyezze a látogatáselemzést („Statisztika”), hogy hatékonyabban tudjuk fejleszteni szolgáltatásunk, illetve engedélyezheti az érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítését támogató („Közösségi média és marketing”) sütiket is. Amennyiben a későbbiekben mégsem szeretne a http://www.alfakapos.hu/ weboldalunkról sütiket fogadni, akkor használhatja ezt az eszközt arra, hogy kikapcsolja a választott kategóriákat.

Tájékoztatjuk, hogy a választás eltárolásához egy cookie-t kell használnunk, hogy legközelebb is emlékezzünk, ha ebben a böngészőben nyitja meg weboldalunkat.

Az alábbiakban szabályozhatja a sütiket:

Funkcionális sütik
Ezek a cookie-k növelik az oldal funkcionalitását azáltal, hogy néhány információt tárolnak az Ön beállításairól. Ilyen például a weboldalon kitöltött adatok megőrzése.

Statisztikai sütik
Ezek a cookie-k segítenek bennünket abban, hogy értékeljük weboldalunk teljesítményét, fejlesszük a tapasztalatok alapján az Ön felhasználói élményét.

Közösségi média és marketing sütik
Az Ön böngészési szokásaira, érdeklődési körére vonatkozó adatokat gyűjtő - jellemzően harmadik féltől származó – sütik, amelyek a személyre szabott reklámok megjelenítését teszik lehetővé.

Részletek a Cookie-k kezeléséről...

A www.alfakapos.hu weblapunk optimalizálása, a felhasználói élmény növelése, valamint az Ön érdeklődésére szabott tartalmak megjelenítése érdekében cookie-kat használ.

További információkCookie beállítások

ELFOGADOM

Szakács OKJ-s tanfolyam

/static/images/3/courses/Szakacs_AlfaKapos-32.jpg

OKJ-s szám: 34 811 04
Nyilvántartásba vételi szám: E-001308/2015/A017

 

Ismerkedjen meg a szakács képzéssel és a szakmára jellemző feladatkörrel!

A képzésünket sikeresen teljesítő hallgató a munkája során részt vesz az étlapok tervezésében, összeállításában. Kalkulál a felhasználandó alapanyagok mennyiségével, a vendéglátóegységbe érkezők fogyasztási és étkezési szokásaival. Felügyel az árukészlet minőségére, felhasználhatóságára és tárolására. Az étlapok és ételek összeállításakor ügyel a megfelelő tápanyagtartalomra. Konyhai és infókommunikációs eszközöket használ. Elkészíti az ételeket. Adagolja és tálalja, díszíti az ételeket helyben fogyasztásra, vagy elvitelre. Munkáját a HACCP munkavédelmi, környezetvédelmi és tűzrendészeti előírások szerint végzi.

 

A szakmai képzettség birtokában az alábbi pozíció(k)ban helyezkedhet el:

- Étkezdei szakács
- Grill szakács
- Hajószakács
- Hidegkonyhai szakács
- Közétkeztetési szakács
- Melegkonyhai szakács
- Pizzakészítő szakács

 

Válasszon várost, majd küldje el érdeklődését/jelentkezését, hogy mielőbb részt vehessen képzésünkön.

 

A szakmacsoporthoz kapcsolódóan kínálatunkban az alábbi képzések állnak rendelkezésére:

Cukrász
- Diétás szakács
- Idegenvezető
- Pincér
- Vendéglátó eladó


Igényeljen személyi kölcsönt most és használja fel a szakács képzésre!
Az ajánlat segítségével Ön is könnyebben veheti a tanfolyami és vizsgadíj kifizetésével járó akadályokat, mivel a személyi kölcsön 200.000 Ft esetén 36 hónapos futamidőre, csak havi 7.432 Ft. A tájékoztatás nem teljeskörű, az ajánlat részleteiről érdeklődjön az alábbi oldalon!