Nyilvántartásba vételi szám: E-001308/2015

Szakács OKJ-s tanfolyam - Érd

/static/images/3/courses/32.jpg

OKJ 34 811 04 - A tanfolyam felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: E-001308/2015/A017

Ismerkedjen meg a szakács képzéssel és a szakmára jellemző feladatkörrel!

A képzésünket sikeresen teljesítő hallgató a munkája során részt vesz az étlapok tervezésében, összeállításában. Kalkulál a felhasználandó alapanyagok mennyiségével, a vendéglátóegységbe érkezők fogyasztási és étkezési szokásaival. Felügyel az árukészlet minőségére, felhasználhatóságára és tárolására. Az étlapok és ételek összeállításakor ügyel a megfelelő tápanyagtartalomra. Konyhai és infókommunikációs eszközöket használ. Elkészíti az ételeket. Adagolja és tálalja, díszíti az ételeket helyben fogyasztásra, vagy elvitelre. Munkáját a HACCP munkavédelmi, környezetvédelmi és tűzrendészeti előírások szerint végzi.


Ha szeretné megtudni mi mindent sajátíthat még el képzésünk során, akkor küldje el jelentkezését, hogy mielőbb megkezdődjön felkészítése.

A szakács képzés az ország számos pontjáról elérhető, amely így lehetőséget biztosít Önnek, hogy saját maga válassza ki a képzés helyszínét.

Képzési ismertető

KÉRJÜK, VÁLASSZON KÉPZÉSI FORMÁINK KÖZÜL:
OKJ-s képzés 119.000 Ft-tól TANTERMI OKTATÁS RÉSZLETEI