Nyilvántartásba vételi szám: E-001308/2015

Szakács OKJ-s tanfolyam

/static/images/3/courses/32.jpg

OKJ-s szám: 34 811 04
Nyilvántartásba vételi szám: E-001308/2015/A017

 

Ismerkedjen meg a szakács képzéssel és a szakmára jellemző feladatkörrel!

A képzésünket sikeresen teljesítő hallgató a munkája során részt vesz az étlapok tervezésében, összeállításában. Kalkulál a felhasználandó alapanyagok mennyiségével, a vendéglátóegységbe érkezők fogyasztási és étkezési szokásaival. Felügyel az árukészlet minőségére, felhasználhatóságára és tárolására. Az étlapok és ételek összeállításakor ügyel a megfelelő tápanyagtartalomra. Konyhai és infókommunikációs eszközöket használ. Elkészíti az ételeket. Adagolja és tálalja, díszíti az ételeket helyben fogyasztásra, vagy elvitelre. Munkáját a HACCP munkavédelmi, környezetvédelmi és tűzrendészeti előírások szerint végzi.

 

A szakmai képzettség birtokában az alábbi pozíció(k)ban helyezkedhet el:

- Étkezdei szakács
- Grill szakács
- Hajószakács
- Hidegkonyhai szakács
- Közétkeztetési szakács
- Melegkonyhai szakács
- Pizzakészítő szakács

 

Válasszon várost, majd küldje el érdeklődését/jelentkezését, hogy mielőbb részt vehessen képzésünkön.

 

A szakmacsoporthoz kapcsolódóan kínálatunkban az alábbi képzések állnak rendelkezésére:

Cukrász
- Diétás szakács
- Idegenvezető
- Pincér
- Vendéglátó eladó