Nyilvántartásba vételi szám: E-001308/2015

Személy- és vagyonőr OKJ-s tanfolyam - Mohács

/static/images/3/courses/139.jpg

OKJ 32 861 01 - A tanfolyam felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: E-001308/2015/A019

Ismerkedjen meg a személy- és vagyonőr képzéssel és a szakmára jellemző feladatkörrel!

A képzésünket sikeresen teljesítő hallgató a speciális jogszabályok, etikai szabályok, tűzvédelmi, munkavédelmi és környezetvédelmi szabályok betartása mellett gyakorolja hivatását. Munkáját arra alkalmas állapotban végzi. Tájékozódik az előző eseményekről, ellenőrzi az eseménynaplót, a védelmi eszközöket és berendezéseket. Az őrzött személyeket és a vagyontárgyak tulajdonosait tájékoztatja. Biztonságtechnikai eszközöket, berendezéseket kezel. Veszély esetén közreműködik a helyiségek kiürítésben, a védett személy biztonságos területre juttatásában. Végrehajtja a munkakörébe tartozó adminisztrációs, nyilvántartási feladatokat. Emberi életet ment, intézkedéseket tesz a közveszély elhárítására. Bűncselekmény helyszínén elfogja a tetten ért személyt, biztosítja a helyszínt. Tájékoztatja a kiérkező hatóságok képviselőjét az előzményekről és a fennálló pillanatnyi helyzetről, segíti munkáját.


Ha szeretné megtudni mi mindent sajátíthat még el képzésünk során, akkor küldje el jelentkezését, hogy mielőbb megkezdődjön felkészítése.

A személy- és vagyonőr képzés gyakorlatorientált OKJ-s tantermi oktatásban elérhető az ország számos pontján, amely így lehetőséget biztosít Önnek, hogy az otthonához legközelebb eső helyszínen végezze tanulmányait.

Képzési ismertető

KÉRJÜK, VÁLASSZON KÉPZÉSI FORMÁINK KÖZÜL:
OKJ-s tantermi képzés 169.000 Ft-tól TANTERMI OKTATÁS RÉSZLETEI