Nyilvántartásba vételi szám: E-001308/2015

Szociális gondozó és ápoló OKJ-s tanfolyam

/static/images/3/courses/37.jpg

OKJ 34 762 01 - A tanfolyam felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: E-001308/2015/A033

Ismerkedjen meg a szociális gondozó és ápoló képzéssel és a szakmára jellemző feladatkörrel!

A képzésünket sikeresen teljesítő hallgató részt vesz az idősellátás szükségleteinek és erőforrásainak felmérésében, az emberi szükségleteket és a szükségletkielégítés hiányait értelmezi. Fontos, hogy az oktatáson elhangzottak alapján képes legyen információkat szerezni a gondozandó személyről és tájékoztatást tudjon adni, a szociális és egészségügyi ellátásokról a jogérvényesítés és jogorvoslat lehetőségeiről. Folyamatosan naprakész kell, hogy legyen a szociális és egészségügyi ellátásokhoz való hozzájutás feltételeiről, és a szolgáltatást igénybe vevőknek segítséget nyújt ezek megszerzésében. Szükség esetén elkíséri a szolgáltatást igénybe vevő személyt az illetékes intézménybe, szolgáltatóhoz. Munkája során közreműködik az előgondozási feladatok ellátásában.


Ha szeretné megtudni mi mindent sajátíthat még el képzésünk során, akkor küldje el jelentkezését, hogy mielőbb megkezdődjön felkészítése.

A szociális gondozó és ápoló képzés az ország számos pontjáról elérhető, amely így lehetőséget biztosít Önnek, hogy eldöntse mely településről kívánja teljesíteni.