Főoldal / Tanfolyamok / Masszőr képzéseink / Masszőr távoktatásos / Tatabánya

Masszőr távoktatásos: Tatabánya

Tanfolyam jellege: szakmai alapozó és kompetenciafejlesztő

A képzés célja: Olyan szakemberek képzése, akik egészségügyi intézményekben, kórházakban, gyógyfürdőkben és egyéb területeken, szakorvos szakmai irányítása és felügyelete mellett végzik munkájukat a betegek (páciensek) gyógyulása és rehabilitációja érdekében. Munkaterületén előforduló legfontosabb feladatcsoportok: gyógymasszázs, frissítő masszázs, hidro- és balneoterápiás kezelések, kommunikáció, elsősegélynyújtás, adminisztráció.

A képzés időtartama: 14 hónap

Az elméleti képzés helye: 2800 Tatabánya, Cseri u. 35. Kossuth Lajos Szakközépiskola

A gyakorlati képzés helye: a hallgató által önállóan, vagy iskolánk szervezésében választott helyszíneken, az adott kórház, fürdő, gyógyintézmény munkarendje szerint, egyénileg egyeztetett időpontokban, vagy az iskola tanműhelyében a szaktanárral egyeztetett időpontokban.

A képzéshez szükséges végzettség:
- középiskolai végzettség (érettségi)
- egészségügyi alkalmasság

Részvétel feltétele: számítógép és internet kapcsolat

Tantárgyak:
- egészségügyi alapismeretek
- alapápolás
- klinikumi ismeretek
- masszázs elméleti alapjai
- masszázstechnikák és kiegészítő terápiák
- gyógy- és sportmasszázs
- masszőr szakmai szolgáltatás
- munkahelyi egészség és biztonság

A képzés árából adható aktuális kedvezményeinkről, választható ajándékokról a tájékoztató levelünkben olvashat, melyet elektronikus levélben és / vagy postai úton juttatunk el Önhöz!

Amennyiben a képzésünk után a résztvevő hallgató szakmai vizsgára kíván jelentkezni, úgy térítésmentes képzési tanácsadás keretén belül tájékoztatjuk a vizsgával kapcsolatos teendőkről (pl. vizsga időpontok, vizsgaszervezők, vizsgadíjak, Europass igénylés, stb.).